|
KAYMAKAM TÜRKOĞLU “HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”
Haber 11.03.2010 14:47:47 da eklendi.

Manavgat Kaymakamı Hacı ibrahim Türkoğlu ve İlçe Milli
Eğitim Müdürlüğü, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılında İl ve
Bölge genelinde yapılan Spor, Bilgi ve Beceri faaliyetlerde
şampiyon olan öğrenci ve bu öğrencileri yarışmalara
hazırlayan öğretmenleri ödüllendirdi. Kaymakam Türkoğlu, hiç
bir başarının tesadüf olmadığını, başarının emek istediğini
söyleyerek öğrencileri kutladı.
TÜRKOĞLU ”BAŞARI EMEK İSTER”
Geçtiğimiz hafta içerisinde Antalya´da yapılan İlköğretim Okulları arası Danone Kupası futbol il şampiyonasında ilk iki sırayı alan çağlayan ve Atatürk İlköğretim Okulu futbol takımları, Karate ve Teakvando yarışmalarında il birinciliğini elde eden Şelale Lisesi öğrencileri Yağmur Namlı ve Şeyda Aran, Seki Köseoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Deniz Gürbüz, Yağmur Erinci, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Sena Doğan, Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri Kutluhan Duran, Dilek Arı ve Oğuzhan Berkin Koray, Ali İhsan Barut İlköğretim Okulu öğrencisi Sinan yalçınkaya, yanısıra Milli Egemenlik haftası Kompozisyon yarışması antalya 1.si olan Manavgat lisesi öğrencisi Özlem Haylaz ile Proje tabanlı beceri yarışmasında akdeniz Bölge Birinciliğini kazanan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Mehmet Mudul, Ömer Aydın ve Ziya Can Kalkandelen ile bu öğrencilerin müsabakalara hazırlanmalarını sağlayan öğretmenleri ve idarecileri Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Manavgat kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu tarafından kabul edildi ve ödüllendirildi.
Ödül töreninde konuşan Manavgat kaymakamı Türkoğlu, Hiç bir başarının tesadüf olamayacağını belirterek ”Başarı Emek ister. Spor ve diğer aktivitelerle başarılı olan öğrencilerimizin okullarında ve özel hayatlarında da başarılı olduklarına inanıyorum. Ben elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi kutluyor ve öğrencilerimizden Türkiye şampiyonalarında da aynı başarıyı bekliyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise, Son bir hafta içerisinde Manavgatlı öğrencilerin değişik aktivitelerde Antalya il birinciliklerine ambargo koyduklarını belirterek ”Biz çocuklarımızın başarılarına yetişemez olduk. Bu çocuklarımızın tamamı Türkiye şampiyonalarında Antalya ilini temsil edecekler. Bu öğrencilerimizin yanısıra bir çok öğrencimiz de ilde yapılan yarışmalarda 2 ve 3.lük ödülü kazandılar. Başarılarının devamını diliyor, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum” dedi.
Haber 240 kez okundu
|
Haberleri sitene ekle

|