|
ESKİ MUHTARLIK BİNASI TAHSİLAT BÜROSU OLDU
Haber 29.07.2010 13:06:15 da eklendi.

MHP´li meclis üyelerinin atıl vaziyette bulunan Yayla Mahallesi muhtarlık binası hakkındaki vermiş oldukları önergenin ardından harekete geçen Manavgat Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu´nun talimatı doğrultusunda, eski muhtarlık binasını tadilattan geçirerek Manavgat Belediyesi tahsilat bürosu olarak hizmete açtı.
MHP´li meclis üyelerinin atıl vaziyette bulunan Yayla Mahallesi muhtarlık binası hakkındaki vermiş oldukları önergenin ardından harekete geçen Manavgat Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu´nun talimatı doğrultusunda, eski muhtarlık binasını tadilattan geçirerek Manavgat Belediyesi tahsilat bürosu olarak hizmete açtı.
Olağanüstü Meclis toplantısında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Sözcüsü Mahmut Öz, göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Meclis Başkanı ve Belediye Başkan vekili İbrahim Halimoğlu´na meclis üyesi arkadaşları ve Yayla Mahallesi sakinleri adına teşekkür etti.
Ağustos ayında tatile girecek olan Manavgat Belediye Meclisi Salkımevlerle ilgili bir konuyu tartışıp kara bağlamak için dün olağan üstü toplandı. toplantı sonrasında söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öz, konuya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu´na teşekkür etti. Öz konuşmasında:” Yayla Mahallesi muhtarlık binasının durumunu size daha önce anlatmıştık ve basında da yer almıştı. Bu bina çok güzel bir şekilde boyandı. Manavgat Belediyesi tahsilat bürosu olarak faaliyete geçecek tabelası da asıldı. Ben burada yapmış olduğunuz çalışmadan dolayı hem mahallemiz hem de mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz eski hizmet binası atıl bir durumda idi. çocuklar spreylerle duvarları boyamıştı. Akşamcıların mekanı olmuştu bina. Çok çirkin bir durumdaydı. Bu konuda meclisimize defalarca durumu izah etmiştik. Başkan Vekilimiz olarak bu konuya duyarlılık gösterdiniz. Binanı gerekli tadilatları yapılarak Manavgat Belediyesi tahsilat bürosu olarak hizmete girdi. Haftanın belirli günleri mahallemize hizmet edecek. Manavgat Belediyesi böylelikle hizmeti vatandaşımızın ayağına getirmiş oldu. Burada su, emlak vergileri tahsil edilebilecek bundan dolayı hem size hem de meclise teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber 271 kez okundu
|
Haberleri sitene ekle

|