Antalya emniyetinden kaçak içki ve akaryakıt operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, son bir hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli miktarda kaçak mal ele geçirdi. Ekiplerin Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde düzenlediği baskınlarda, 38 bin 944 şişe kaçak içki ile 2 bin 600 litre kaçak akaryakıt bulundu. Operasyonlarda 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2025 06:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2025 06:40
https://www.nehir.net/

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında son bir haftada başarılı operasyonlara imza attı. “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek” suçu kapsamında yürütülen operasyonlarda 4 olayda toplam 8 şüpheliye adli işlem yapıldı.

Manavgat ve diğer ilçelerde büyük operasyon

Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda, işyeri, depo ve ikametlerde detaylı aramalar gerçekleştirildi. Bu aramalar sonucunda;

38 bin 944 şişe kaçak içki2 bin 600 litre kaçak akaryakıt440 paket kaçak sigara26 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Ayrıca, ekiplerin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin yasal yetkiler ve sorumluluk bilinciyle kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: ANTALYA EMNİYET