Bekir Çalışkan, turnuva ile anıldı

Manavgat’ta çok sayıda futbolcu yetiştiren, hocaların hocası olarak adlandırılan rahmetli Bekir Çalışkan anısına düzenlenen futbol turnuvası büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 16:01
https://www.nehir.net/

Sarılar Futbol Sahasındaki turnuvaya U-10 yaş grubunda 8 takım katılırken, minik sporcuların sahadaki mücadelesi davetliler tarafından ilgiyle izlendi.Bekir Çalışkan’ın ailesi, arkadaşları ve sporcularının da hazır bulunduğu etkinlik kapsamında katılımcılara tavuk, pilav, ayran ve tatlıdan oluşan ikram yapıldı.

8 Şubat 2011 tarihinde hayata gözlerini yuman Manavgat ve Antalya’nın değerli spor adamlarından Bekir Çalışkan’ın adı çeşitli etkinliklerle yaşatılmaya devam ediyor. Manavgat Belediyesi tarafından Bekir Çalışkan’ın mezarının yanındaki Sarılar Futbol sahasında düzenlenen Bekir Çalışkan U-10 yaş futbol turnuvası Manavgat’ta faaliyet gösteren 8 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.Bekir Çalışkan’ın ailesi, arkadaşları ve sporcularının da hazır bulunduğu turnuvanın başlangıç vuruşunu Bekir Çalışkan’ın eşi ve oğlu yaparken minik sporcular sahadaki mücadeleleriyle izleyenler tarafından beğeniyle izlendi.Turnuvada maçların tamamlanmasının ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından katılan takımlara günün anısına plaket ve sporculara sertifikaları dağıtıldı.