
Manavgat-Akseki karayolu Gökçebel mevkisinde, yol kenarındaki yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü. Şans eseri herhangi bir yaralanma veya maddi hasarın meydana gelmediği olayda, ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Yol kenarındaki tepeden kopan dev kaya parçalarının yolu kapatması üzerine, olay yerine güvenlik ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Çalışmalar süresince trafik akışı Gökçebel bölgesinde uzun süre tek şeritten kontrollü bir şekilde verildi.
KARAYOLLARI EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA YOL YENİDEN AÇILDIBüyük bir facianın eşiğinden dönülen olayın ardından, bölgede gerekli güvenlik önlemleri alındı. Karayolları ekiplerinin iş makineleriyle yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda yoldaki kayalar kaldırıldı. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Manavgat-Akseki karayolu yeniden tam kapasiteyle araç trafiğine açıldı.