
Anıl Türkmener’in yazıp yönettiği müzikalde 70 çocuk, seyircileri Alis’in büyülü dünyasına taşıdı. Uzun soluklu bir hazırlık sürecinin ardından sahnelenen gösteri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Müzikale Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, eşi Hatice Çiçek ile birlikte katılarak çocukların heyecanına ortak oldu.
Sahneye çıkan çocukları ve emeği geçenleri tebrik eden Başkan Vekili Çiçek, “Çocuklarımızın özveriyle hazırladığı bu güzel gösteriyi izlemekten büyük mutluluk duyduk. Sanatla büyüyen, üreten ve kendini ifade eden çocuklarımız geleceğimiz için en büyük umut kaynağımızdır. Başta yazar ve yönetmen Anıl Türkmener ve sahneye çıkan çocuklarımız olmak üzere, bu güzel projede emeği geçen ÇYDD Manavgat Şubesi’ni gönülden kutluyorum.” dedi.