
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AESOB) seçimli olağan genel kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Adlıhan Dere, delegelerin büyük desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi ve güven tazeledi.
ADLIHAN DERE 358 OYLA YENİDEN BAŞKANToplam 633 delegenin oy kullandığı seçimde, mevcut başkan Adlıhan Dere 358 oy alarak ipi göğüsledi. Rakibi Mehmet Ali Alkan ise 272 oyda kaldı. Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Dere, seçim sürecinin bir hizmet yarışı olduğunu vurguladı. Dere, "Olağan genel kurulumuzda bir hizmet yarışı yapıldı. Seçimlerimizin esnaf ve sanatkârımıza, oda başkanlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
MANAVGAT PAZARCILAR ODASI BAŞKANI MEHMET DOĞAN YÖNETİMDEYeni yönetimde dikkat çeken isimlerden biri de Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan oldu. Doğan, Adlıhan Dere’nin listesinde yer alarak AESOB yönetim kuruluna seçildi.
AESOB YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU LİSTESİGenel kurul sonucunda AESOB’un yeni kurulları şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU
Adlıhan Dere Bayram Dal Mehmet Ali Gülaçtı Hulusi Tırık Ünver Dağlar Mesut Kurtoğlu Selçuk Çınar Velittin Yenialp Mehmet DoğanDENETİM KURULU
Okay Çelik Ali Çalışkan Durmuş Ali Akkaya Mahmut Kemal Perçin Bülent KaplanDİSİPLİN KURULU
Sercan Çobanoğlu Hüseyin Alataş Fatih Yenice Mustafa Aksoy Harun Önal