MASİAD'dan Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek’e ziyaret

MASİAD Başkanı Ahmet Emre Cengiz ve yönetimi, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i makamında ziyaret ederek ekonomik yapı, sanayi, ticaret ve kamu-iş dünyası iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu. Ortak hedef, kentin geleceği için dayanışma ve iş birliği.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2026 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2026 15:13

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Emre Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Manavgat’ın ekonomik yapısı, sanayi ve ticaretin geliştirilmesi, yerel kalkınmaya yönelik çalışmalar ile kamu ve iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, kent ekonomisine katkı sunan kuruluşlarla iş birliğine önem verdiklerini belirterek, ortak akıl ve dayanışma içerisinde Manavgat’ın geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.