
Side Taksi Durak Başkanı Mehmet Ali Çetin ve beraberindeki taksici esnafı, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i makamında ziyaret etti. Nazik ziyaret kapsamında, yaklaşan turizm sezonu öncesinde ilçedeki ulaşım planlamaları masaya yatırıldı.
YAZ SEZONU ÖNCESİ ULAŞIMDA İŞ BİRLİĞİGerçekleşen ziyarette, özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte kent içi ulaşım hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Taksici esnafının taleplerini ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Vekili Çiçek, Manavgat’ın turizm kalitesini artırmak için esnafla iş birliği içinde çalışmaya önem verdiklerini vurguladı.
MEHMET ÇİÇEK’TEN ESNAFA TEŞEKKÜRZiyaretin sonunda memnuniyetini dile getiren Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Side Taksi Durak Başkanı Mehmet Ali Çetin ve esnaflara katkıları için teşekkür ederek, yoğun geçmesi beklenen sezon için çalışmalarında kolaylıklar diledi.