
Toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Sururi Çorabatır, Parti Meclisi Üyesi Önder Kurnaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, belediye başkanları ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Grubu katıldı.
Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’in de katıldığı toplantıda, Antalya’da ve ilçe belediyelerinde sunulan hizmetlerin mevcut durumu analiz edilirken, vatandaş taleplerinin karşılanması ve kentin geleceğine yönelik atılacak adımlar üzerinde duruldu.
Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek toplantının ardından, Antalya’nın bütün ilçelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına, vatandaş taleplerinin yerinde tespit edilip hızla çözülmesine, hizmetlerin verimli bir şekilde sunulmasına yönelik değerlendirmeler yapıldığını; bu değerli görüşlerin Manavgat Belediyesi’nin yürüttüğü projelerde yol gösterici olacağını dile getirdi.