Manavgat'ın şampiyon sporcularına Başkan Vekili Mehmet Çiçek'ten ödül

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Manavgat’ı başarıyla temsil eden Güreş ve Tenis Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2026 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2026 13:36

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde eden genç sporcuları makamında ağırladı. Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Mehmet Başkan Bozkurt ile Tenis Kulübü sporcuları Mavi Asya Yıldırım, Elisa İnce ve Güneş Bulut’un yer aldığı ziyarete, sporcuların antrenörleri de katılım sağladı.

Ziyaret sırasında sporcularla yakından ilgilenen Başkan Vekili Çiçek, Manavgat’ın adını farklı organizasyonlarda başarıyla temsil eden gençleri tebrik ederek başarı belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK: GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını belirten Başkan Vekili Çiçek, gençlerin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını vurguladı. Çiçek, “Gençlerimizin potansiyeline inanıyor, onların yanında olmayı bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu nedenle gençlerimizin sporda da en iyi imkanlara sahip olması için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.