Ehliyetini PTT şubesinden aldı, sevincini trafik polisiyle paylaştı

Manavgat'ta 16 yaşını dolduran genç, motosiklet ehliyetini PTT’den teslim aldığı anda sevincini PTT önünde uygulama yapan motosikletli trafik polisiyle paylaştı. Ehliyetini gösteren Mert Enes Çetiner isimli genç, ehliyet aldığı için çok sevinçli olduğunu, bundan böyle trafik abileriyle arasının çok iyi olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2025 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2025 20:33
https://www.nehir.net/

Manavgat’ta 16 yaşını doldurarak 125 cc’ye kadar motosiklet kullanabileceği ehliyetini almaya hak kazanan Mert Enes Çetiner isimli genç, PTT merkez şubeden ehliyetini teslim aldı.Ehliyetin içerisinde bulunduğu zarfı açmadan Mert Enes Çetiner, sevinçle PTT’den çıkarak zarfı PTT önünde uygulama yapmakta olan motosikletli polis memuruna verdi ve sevincini onunla paylaştı.

Trafik Polisi gence ehliyetini güle güle kazasız belasız kullanmasını dilerken, ehliyet aldığı için çok sevinçli olduğunu belirten Mert Enes Çetiner “Abi çok güzel bir duygu. Bundan sonra trafik polisi abilerimle aramız çok iyi olacak” dedi.Mert Enes Çetiner, ehliyetini cüzdanına yerleştirdikten sonra kaskını başına taktı ve motosikletine binerek uzaklaştı.