Hava Durumu

Antalya'da asayiş operasyonu: son 1 haftada 234 şahıs tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda, son 1 hafta içinde 208.068 şahıs sorgulandı, 1.694 şahıs yakalandı ve 234 kişi tutuklandı. Ayrıca, birçok suçla bağlantılı silah ve mühimmat ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2025 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2025 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Antalya'da asayiş operasyonu: son 1 haftada 234 şahıs tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamaları ve denetimlerde önemli bir başarıya imza attı. Son 1 haftada, toplam 208.068 şahıs hakkında sorgulama yapıldı ve 1.694 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 49’u hırsızlık, 108’i dolandırıcılık, 8’i yağma, 10’u cinsel suçlar, 4’ü öldürme suçlarından, 415’i ise diğer suçlardan aranan şahıslar arasında yer aldı. Ayrıca, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 209 şahıs da yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu şahıslardan 234’ü tutuklandı.

Yapılan denetimlerde, 40.435 otomobil ve motosiklet incelenirken, 19 çalıntı, hacizli ve yakalamalı araç ele geçirildi. 596 geçici konaklama yeri ve 83 kiralık araç firması kontrol edilerek, 4 işletmeye idari yaptırım kararı uygulandı. Ayrıca, kumar oynanması için yer sağlayan 5 olayda 17 şahsa idari işlem yapıldı ve Kabahatler Kanunu kapsamında 155 şahsa idari para cezası kesildi.

Öte yandan, yapılan çalışmalar sonucunda 43 adet ateşli silah, 145 adet fişek/tüfek kartuşu ve 7 adet kesici alet ele geçirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığını sürdüreceğini açıkladı.

Kaynak: ANTALYA EMNİYET

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.