Hava Durumu

Cinayet olayının şüphelileri tutuklandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde A.Y.K. isimli şahsın ateşli silahla yaralanarak hayatını kaybettiği olay ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda şüpheli şahıslar yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Cinayet olayının şüphelileri tutuklandı

Muratpaşa ilçesinde (A.Y.K.) isimli şahsın ateşli silahla yaralanarak hayatını kaybettiği olay ile ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda “Kasten Öldürme” olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen S.D, O.A.D, H.Y.K, M.D ve Y.D. isimli şahıslar yakalanırken, olayda kullanılan 1 adet tüfek ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak: ANTALYA EM BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.