Hava Durumu

Gülveren Caddesi’nde yaya geçidinde engelli aracına çarptı

Otomobilin yaya geçidinden geçmekte olan engelli aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazanın ardından acil işi olduğu gerekçesiyle telefon numarasını bırakarak olay yerinden ayrılan otomobil sürücüsü, engelli vatandaşın şikayeti üzerine polis tarafından olay yerine çağrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2026 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2026 21:35
Kaynak: ARİF KAPLAN
Gülveren Caddesi’nde yaya geçidinde engelli aracına çarptı

Kaza; Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi’nden gelip Mithatpaşa kesişiminden Mithatpaşa Caddesine dönen otomobilin, Perşembe Pazarı girişinde yaya geçidinden geçmekte olan Ramazan B. isimli yürüme engelli vatandaşın kullandığı elektrikli engelli bisikletine çarpması sonucunda meydana geldi.
Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada, çarpmanın etkisiyle bisikletiyle birlikte devrilen Ramazan B, kazayı yaralanmadan atlattı. Otomobil sürücüsü, engelli vatandaşı düştüğü yerden kaldırdıktan ve yaralı olmadığını gördükten sonra cep telefonunun bir kağıda yazıp vererek acil işi olduğunu belirtip olay yerinden ayrıldı.
Kısa süre sonra kazaya karışan Ramazan B. isimli engelli vatandaş polisi arayarak kendisine çarpan otomobil sürücüsünün olay yerinden ayrıldığını, aracının kazada zarar gördüğünü söyledi. Olay yerine gelen trafik ekipleri, kazada yaralanan kimsenin olmadığını belirleyerek olay yerine resmi polis ekibi çağırdı.
Olay yerine gelen polisler, şahsın elindeki kağıtta yazan telefon numarasından kazaya karışan otomobil sürücüsüne ulaşarak olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen otomobil sürücüsü, acil işi olduğu ve kazada yaralanan kimse olmadığı için gittiğini ve gerekirse aranması için telefonunu bıraktığını, yapması gereken bir şey varsa yapabileceğini söyledi. Bisikletinin zarar gördüğünü belirten Ramazan B. ise, bisikletinin Manavgat’ta yapılamayacağını belirterek işi yokuşa sürmeyi tercih etti. Otomobil sürücüsü Hastane Caddesi'nde bulunan ortopedi mağazalarında engelli araçlarının olduğunu, bisikletin tamirinin de burada yapılabileceğini belirtti.

Kaynak: ARİF KAPLAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.