Hava Durumu

Kumköy'de Alman turiste taciz

Kumköy sahilinde Alman uyruklu turistin, kendisine cinsel organını göstererek tacizde bulunduğunu iddia ettiği A.K., zabıta ve jandarma ekiplerince yakalandı. Alman Uyruklu Kerstin B.’nin hakkında şikayette bulunduğu A.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Kumköy'de Alman turiste taciz

Alman Uyruklu Kerstin Blumenthal isimli şahsın, Ilıca Mahallesi Kumköy sahilinde tatil yaptığı otelin plajında yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişinin cinsel organını çıkarıp göstermek ve daha başka uygunsuz hareketlerde bulunmak suretiyle kendisine tacizde bulunduğunu belirterek şikayette bulunması Kumköy Jandarma, Zabıta ve sahildeki güvenlik görevlilerini harekete geçirdi. Alman turistin şüpheliyi göstermesinin ardından güvenlik ve zabıta tarafından yakalanan ve adının A.K. olduğu belirlenen şüpheli Kumköy Jandarma Karakolundan gelen görevlilere teslim edildi.
A.K. isimli şüpheli, Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: Arif Kaplan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.