Hava Durumu

Yaya geçidinin önüne aracını park edip gitti

Manavgat İbrahim Sözen Caddesi'nde yaya geçidinin önüne park edilmiş araç, görenlerin ‘bu kadarına da pes’ demelerine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2025 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2025 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Yaya geçidinin önüne aracını park edip gitti

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı Yunus ekibi, İbrahim Sözen Caddesi'nde Kapalı Çarşı karşısında bulunan yaya geçidinin önüne park eden aracın sürücüsüne siren çalması ve anons yapmasına rağmen 10-15 dakika boyunca ulaşamadı.
Yunus ekibinin gerekli fotoğraflamayı yapması ve cezai işlem uygulamasının ardından bir işyerinden çıkan araç sürücüsü bir şey olmamışçasına aracına binip gitti.
Aracın park edildiği yeri ve araç sürücüsünün rahat tavırlarını gören vatandaşlar ‘Bu kadarına da pes’ demekten kendilerini alıkoyamadılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.