Hava Durumu

Manavgat'ın 2 yakası yeniden biraraya geldi

Geçtiğimiz yıl eylül ayında temeli atılan Manavgat'ın 4. araç köprüsünün taşıyıcı kolonları ve tablaları, Örnek Mahallesi'nde yapılan montajın ardından kaldırılarak Örnek Mahallesi ve Aşağı Hisar Mahallesi'ndeki ayaklar üzerine yerleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Manavgat'ın 2 yakası yeniden biraraya geldi

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Örnek Mahallesi'ndeki ayak yanındaki meydanda düzenlenen Göksel konseri sonrası temeli atılan Manavgat'ın 4. araç köprüsünün taşıyıcı kolonları ve tablaları, montajının tamamlanmasının ardından kaldırılarak Örnek Mahallesi ve Aşağı Hisar Mahallesi'ndeki ayaklar üzerine yerleştirildi.
Geçtiğimiz günlerde, ayaklar üzerine yerleştirilmek üzere vinçle kaldırılırken kırılan, sonrasında da yenilenen montajın ardından hazır hale getirilen taşıyıcı kolonlar ve tablalar nihayet kaldırılarak ayaklar üzerine yerleştirildi.
Köprünün eksiklerinin tamamlanması sonrasında her iki yakanın yol ve peyzaj çalışmalarının ardından hizmete girecek olan köprü, Manavgat'ın trafik sorununa büyük bir rahatlama getirecek.

Kaynak: Erkam Şahin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.