Hava Durumu

Manavgatlı iş dünyasına yatırım fırsatı: BAKA teşvikleri tanıtıldı

MATSO ve BAKA iş birliğiyle düzenlenen toplantıda, Manavgatlı işletmelerin rekabet gücünü artıracak ve yatırımların önünü açacak 2026 yılı destek ve teşvik programları kapsamlı bir sunumla tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2026 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2026 21:11
Kaynak: MATSO
Manavgatlı iş dünyasına yatırım fırsatı: BAKA teşvikleri tanıtıldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğinde düzenlenen “BAKA 2026 Yılı Destek ve Teşvik Tanıtım Toplantısı”, MATSO hizmet binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, bölge ekonomisini canlandıracak yeni hibe ve destek programları masaya yatırıldı.

BAŞKAN GÜNGÖR: "ÜYELERİMİZİN REKABET GÜCÜNÜ ARTIRACAĞIZ"

Toplantının açılış konuşmasını yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, işletmelerin sürdürülebilir kalkınması için teşvik mekanizmalarının hayati önem taşıdığını vurguladı. BAKA desteklerinin Manavgat için büyük fırsatlar barındırdığını ifade eden Güngör, "Bu programların, üyelerimizin yeni yatırımlar yapmasına ve mevcut kapasitelerini geliştirmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. MATSO olarak, üyelerimizin bu desteklerden en etkin şekilde faydalanabilmesi için her zaman yanlarında olacağız" dedi.

UZMANLAR DESTEK PROGRAMLARINI ANLATTI

Toplantıda, BAKA Uzmanı Oğuzhan Ataman ve BAKA Sogreen Program Koordinatörü Ayşe Bal tarafından 2026 yılı destek ve teşvik programlarına ilişkin kapsamlı sunumlar gerçekleştirildi. Katılımcıların sorularının yanıtlandığı etkinlik sonunda, katkılarından dolayı BAKA uzmanlarına plaket takdim edildi. MATSO yönetimi, güçlü bir Manavgat ekonomisi hedefi doğrultusunda bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: MATSO

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.