Hava Durumu

Yaptığınız işte en iyisi olmak için çalışın

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu Genç, MÜSİAD Antalya şubesinde derneğin üyeleri ile birçok farklı sektörden iş hayatlarının daha ilk dönemlerinde olan genç yatırımcı ve girişimcilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Yaptığınız işte en iyisi olmak için çalışın

‘Markalaşma ve Katma Değer Üretimi’ konulu sohbette Göksu, gençlere kendi yaşam deneyimlerini, Osmanlı Kahvecisi’nin ilgi çeken kuruluş hikayesini ve bugünlere gelirken ne kadar zorlu yollardan geçtiklerini aktardı.

Limonata (Limmo) örneği üzerinden ele alınan konuşmada International Taste & Quality Institute tarafından her sene Belçika’da verilen Üstün Lezzet Ödülünü (Superior Taste Award) yedi yıl üst üste alan tek Türk firması olduklarını dile getiren Göksu, “Yaptığınız işin en iyisi olmaya çalışın. Ülkemize ancak bu şekilde yararlı olabiliriz ve gayemiz bu olmalı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.