ÇYDD Manavgat’tan çevre farkındalığı etkinliği
Etkinliğin kolaylaştırıcılığını ÇYDD Manavgat Şubesi Çevre Birimi Kolaylaştırıcısı Gülsüm Çakmak üstlenirken, açış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ziyaettin yaptı. Ardından Eski Hisar Mahallesi Muhtarı Münevver Çetin çevre bilincinin önemine değinen bir konuşma yaptı. Program kapsamında Meral Mengi, çevrenin korunması ve sürdürülebilir yaşam konusunda katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
Etkinlikte yazar Ayşe Kaya çocuklarla ip atlama, dans ve çeşitli hareket etkinlikleri gerçekleştirdi. Çocuklar ayrıca çamurdan tohum topları hazırladıkları eğlenceli bir atölye çalışmasına katıldı. Belgin Eryılmaz Kesen tarafından yoga etkinliği düzenlendi.
Piknik ve çevre temizliği çalışmalarıyla devam eden etkinlik, katılımcılara doğayla iç içe keyifli bir gün yaşattı.
ÇYDD Manavgat Şubesi adına yapılan açıklamada; "Çevre bilincini güçlendiren, çevre duyarlılığını artıran ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen çalışmalarımıza devam edeceğiz." denildi.