Manavgat'ta kaçak sigara operasyonu: 5 bin paket sigara yakalandı
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Manavgat ilçesinde başarılı bir operasyona imza attı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, kaçak tütün mamulü satışı yapıldığı belirlenen bir işletmeye baskın düzenlendi.
PİYASA DEĞERİ 630 BİN TL
Jandarma ekiplerince M.B.O. isimli şahsın işletmesinde yapılan detaylı aramada, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen toplam 5 bin paket sigara ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 630 bin TL olduğu bildirildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.