Hava Durumu

Sahil Güvenlik ve savaş gemileri ziyarete açıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına bağlı TCSG 92, TCG Bandırma F 502 ve TCG Gediz F 495 savaş gemileri vatandaşların ziyaretine açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Sahil Güvenlik ve savaş gemileri ziyarete açıldı

Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar gemileri ziyaret etmek için limana girişinde kuyruk oluşturdu. Gemilere özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar gemileri askeri personel eşliğinde gezme fırsatı yakaladı. Bazı vatandaşların cep telefonlarıyla gemilerin fotoğraflarını çektiği görüldü.

Şimdiki gemiler daha modern, daha güzel

Gemileri yakından inceleme fırsatı yakalayan Kıbrıs Gazisi Ali Yılmaz (71), askeri gemilerin modern olduğunu ifade ederek, “Gemiyi ziyaret ettik. Komutanlar bizi güzel ağırladı. Eski gemiciyim ben. Kıbrıs’ta batan TCG Kocatepe gemisindeydim. Şimdiki gemiler daha modern, daha güzel. Harp yetenekleri artmış. Türkiye Cumhuriyeti’nin böyle gemileri olduğu için teşekkür ediyoruz. Gurur duyduk. Vatana kurtaran bu gemiler. İçindeki askerlerle vatanı bekliyorlar” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.