Hava Durumu

Kumluca Atatürk Stadyumu’nda çalışmalar hızla sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz ay törenle temelini attığı ve 4 etaptan oluşan Kumluca Atatürk Stadyumu projesisinin temel imalatları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.nehir.net/
Kumluca Atatürk Stadyumu’nda çalışmalar hızla sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sözünü verdiği başta güreş, deve güreşi, futbol, konser ve festivaller gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kumluca Atatürk Stadyumu projesinde çalışmalar devam ediyor. Stadyum projesi 4 etap şeklinde imal edilecek. Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla projenin temel beton imalatları tamamlandı. Birinci etabın kolon betonları döküldü, döşeme betonuna başlandı. Diğer etaplarda ise kolon donatı imalatları hızla devam ediyor.

13 dönümlük alan

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü doğrultusunda hazırlanan tribün projesi yaklaşık 13 bin 200 metrekare alanın 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edilecek. Projede, idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.