Facebook A solid styled icon from Orion Icon Library. Tiktok  

- G:

Dedektif gibi takip etti yakalayıp jandarmaya teslim etti

Motosikleti çalınan Hüseyin Uysal, jandarma karakoluna yaptığı şikayetten dönerken çevreyolu köprüsü üzerinde çalınan motosikletini üzerinde 2 kişiyle görünce takibe başladı.

Arif Kaplan
Arif Kaplan Tüm Haberleri
+3
Büyütmek için resme tıklayın

Motosiklet sahibi ile çalınan motosikletinin üzerindeki 2 kişi arasındaki 10 kilometrelik amansız takip, motosikletin devrilmesi ve şahısların jandarmaya teslim edilmesiyle son buldu.
Motosikletle birlikte yakalanan ve motosiklet sahibi tarafından jandarmaya teslim edilen T.B. ve P.K., motosikleti çalmadıklarını, bir arkadaşlarından aldıklarını iddia ettiler.

Hüseyin Uysal isimli motosiklet bayii, işyerine ait 07 LV 999 plakalı motosikletin, işyeri çalışanının Sarılar Mahallesi Çamlık mevkii Hastane Caddesi üzerindeki evinin önünden gece çalındığını belirterek Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna gelerek şikayette bulundu.
Şikayetin ardından aracıyla Sarılar Jandarma Karakolundan ayrılan Hüseyin Uysal’ı işyerinden arayan kardeşi, çalınan motosikletin üzerinde 2 kişiyle birlikte Sanayi Sitesindeki işyerlerinin önünden geçtiğini, peşlerine işyerindeki elemanı taktığını söyledi. Telefon konuşması devam ettiği sırada, Sarılar’dan sanayi sitesine gelmekte olan Hüseyin Uysal, Manavgat Çevreyolu köprüsüne geldiğinde bir anda önünde çalınan motosikletini ve üzerinde 2 kişiyi görünce takibe başladı. Bir aracın kendilerini takip ettiğini fark eden motosiklettekiler, kumyolu mevkiine girerek hızla uzaklaşırken, Hüseyin uysan ile aralarında amansız bir takip başladı. Yaklaşık 10 kilometrelik amansız takip, Demirciler altı, Ulualan mevkiinde yeni toptancı halinin arka kısmında motosikletin devrilmesiyle son buldu.
Motosikletteki 2 kişiyi yakalayan motosiklet sahibi ve elemanlarının, jandarmayı arayarak motosikleti ve çalan şahısları bulduklarını belirtmeleri üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Motosikleti kullanırken yakalanan T.B. ve P.K. isimli şüpheliler jandarma tarafından alınarak Sarılar Jandarma Karakoluna götürülürken, motosikleti çalmadıklarını, Sarılar’da bir arkadaşlarından aldıklarını iddia ederken, kaçmalarının nedenini ise arkamızdan minibüs hızla takip edince korkup kaçtıklarını dile getirdiler.

DEDEKTİF GİBİ TAKİP ETTİ

Sabah kendisini arayan çalışanının, işe gelip gittiği işyerine ait 07 LV 999 plakalı motosikletin çalındığını söylediğini belirten Hüseyin uysal “Hemen Sarılar Jandarma Karakoluna giderek gerekli şikayetimi yaptım. Karakoldan ayrılıp hastanenin önüne geldiğim sırada sanayideki işyerimden kardeşim aradı ve çalınan motosikletin üzerinde 2 kişiyle işyerinin önünden geçtiğini, arkalarına elemanlardan birisini taktığını söyledi. Bende çevreyolunu takip ederek işyerine gelirken bir anda çevreyolu köprüsünü geçerken önümde bizim motosikleti gördüm. Hemen ç-peşine takıldım. Beni fark ettiklerinde kırmızı ışıkta geçip köpek barınağı tarafına saptılar ve hızla uzaklaştılar. Arkalarından yaklaşık 10 kilometre takip ettim. Burada kanal yolunda motosiklet devrildi ve üzerindekileri yakaladık. Devrilmese durmaya niyetleri yoktu” diye konuştu.
Diğer taraftan motosikletle birlikte yakalanan 2 kişinin, Sarılar Jandarma Karakolundaki işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları bildirildi.

26 Eki 2023 - 13:36 Antalya/ Manavgat- Asayiş

Muhabir  Arif Kaplan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nehir Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nehir Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nehir Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nehir Haber değil haberi geçen ajanstır.