42 yıl sonra tekrar bir araya geldiler

Okul arkadaşları ile bağlantı kurarak, buluşmanın organizasyonunu yapan Esin Diş'in de katkılarıyla düzenlenen gecede okul arkadaşları "çocuklar gibi şen" bir gece geçirdi. Birbiriyle görüşmeye devam edenler olduğu kadar, yıllar sonra ilk kez bir araya gelen arkadaşlar arasında, özellikle ilk buluşma anlarında duygusal anlar yaşandı.
Turizmci işadamı Ramazan Kara ve eşi Emine Kara'nın samimi ve içten ev sahipliğinde, muhteşem bir menü eşliğinde, eski günlerin yad edildiği yemekli buluşmada, okul fotoğraflarından derlenen slaytlar eşliğinde, akıllarda kalan hatıralar aktarıldı.
Bol sohbetli, bol kahkahalı geçen yemeğin ardından eski koro arkadaşlarından şarkılar, folklör ekiplerinden halk oyunlarıyla geç saatlere kadar, çocukluk ve gençliklerine dönen arkadaşlar gecenin tadını çıkardı.
Farklı şehirlerde yaşayan, farklı meslek gruplarından 54 arkadaşın katıldığı yemekli buluşmanın keyfine doyamayan arkadaşlar, buluşmayı geleneksel hale getirmeye karar verdiler.

Oluşturulma Tarihi: 15 Ekim 2024, Salı 07:40
Güncellenme Tarihi: 15 Ekim 2024, Salı 07:51

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.